Oprichting en toekomst

Oprichting van DVAC

DVAC is opgericht in januari 2020. DVAC staat voor De Viervoeter Animal Care, wat inhoudt; “wij verzorgen alle dieren”. Heeft u een ander dier waar u een verzorger/oppasser voor wilt, of voor uw viervoeter, neem gerust contact met ons op.
DVAC is opgericht door Amanda Vriens. Wilt u meer over mij weten? Neem dan gerust een kijkje op over mij. Amanda besloot zich bezig te houden met het verzorgen van dieren vanwege haar grote passie voor ze, ze adviseert mensen graag over gedrag en verzorging van de dieren.

DVAC richt zich op het opvangen en verzorgen van dieren. Verder doet DVAC helpen met adviseren en begeleiden van mens en dier door middel van trainingen en consulten.

DVAC in de toekomst

DVAC is een bedrijf dat ook naar de toekomst kijkt. Ons toekomst beeld is dat wij ons mogen uitbreiden naar een groter pension om meer ruimte te kunnen bieden voor onze oppashonden. Met deze ruimte willen wij ook een terrein maken om onze trainingen op te kunnen geven. Wij specialiseren ons ook. We blijven studeren en proberen van alles op de hoogte te blijven.


%d bloggers liken dit: