Katten

DVAC is constant bezig om de relatie tussen mens en viervoeter te verbeteren en goed te behouden.

Alle prijzen voor de diensten die wij aanbieden kunt u vinden onder tarieven. Alle prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen.

Vanwege de gezondheid van mijzelf en mijn dieren, kan ik alleen uw huisdier(en) verzorgen als ze volledig ingeënt zijn.

U kunt een afspraak kosteloos afzeggen, als u uiterlijk 24 uur van te voren afzegt. Anders wordt het volledige bedrag gerekend.

Wij bieden de volgende diensten aan voor katten:

  • Kennismaking
  • Dierenartsbezoek
  • Dagopvang aan huis
  • Logeren aan huis
  • Dagelijkse verzorging

Hieronder kunt u meer informatie vinden over de diensten.

Diensten

Kennismaking

Bij een kennismaking kom ik langs om met u en uw kat kennis te maken. Hierbij gaan wij samen kijken wat uw wensen zijn en wat het gedrag van de kat is.

Dierenartsbezoek

Dagopvang

Bij een dagopvang kom ik naar u toe om op uw kat(ten) te passen die dag. Bij de dagopvang wordt er gekeken naar de behoefte van de kat(ten), hierbij doen wij ook de kat eten/drinken geven en de kattenbak verschonen.  Bij een dagopvang moet de kat(ten) volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn.

Logeren aan huis

Bij logeren aan huis blijft uw kat(ten) thuis en kom ik naar u toe. Hierbij kunt u mij uitleggen waar alle spullen liggen die de kat(ten) nodig heeft tijdens de vakantie ( het voer en de kattenbak spullen ) en waar de paspoort/vaccinatie boekje ligt. Bij een dagopvang moet de kat(ten) volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn.

Dagelijkse verzorging

Bij dagelijkse verzorging kom ik bij u langs en geef ik uw katten de verzorging die ze gewend zijn. Van eten geven tot kattenbak verschonen, alles is bespreekbaar.


%d bloggers liken dit: