Honden

DVAC is constant bezig om de relatie tussen mens en viervoeter te verbeteren en goed te behouden.

Alle prijzen voor de diensten die wij aanbieden kunt u vinden onder tarieven. Alle prijzen zijn en exclusief eventuele reiskosten voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Vanwege de gezondheid van mijzelf en mijn dieren, kan ik alleen uw huisdier(en) verzorgen als ze volledig ingeënt zijn.

U kunt een afspraak kosteloos afzeggen, als u uiterlijk 24 uur van te voren afzegt. Anders wordt het volledige bedrag gerekend.

Wij bieden de volgende diensten aan voor honden.

  • Consult & Kennismaking
  • Uitlaatservice
  • Dagopvang aan huis & bij ons
  • Halve dagopvang aan huis & bij ons
  • Logeren aan huis & bij ons
  • Advies bij aanschaf pup of hond
  • Trainingen
  • Puppytrainingen
  • Gehoorzaamheid basis
  • Probleemgedrag trainingen

 Hieronder kunt u meer informatie vinden over de diensten.

Diensten

Consult en Kennismaking

Bij een kennismaking kom ik langs om met u en uw hond kennis te maken. Hierbij gaan wij samen kijken wat uw wensen zijn en wat het gedrag van de hond is. Na een kennismaking met de eigenaar doen wij ook een kennismaking uw hond(en) en mijn honden als zij komen voor een dagopvang of te logeren.

Bij een consult kom ik langs om samen met u te kijken naar het probleem wat u ervaart met de hond. Daarna ga ik kijken hoe we het probleem kunnen gaan aanpakken. Hierbij ga ik oefeningen maken zodat we die kunnen gaan toepassen in de trainingen. Voor het plannen van een consult en kennismaking kunt u het beste contact met ons opnemen.

I.V.M COVID-19 wordt er ook aangeboden om via beeld kennis te maken en al uw vragen te kunnen stellen.

Uitlaatservice

Bij een uitlaatservice kom ik naar u toe en ga met uw hond(en) wandelen. De tijd is gebaseerd op de behoefte van uw hond(en).
Andere taken zoals eten geven na het wandelen is zeker bespreekbaar. Voor het boeken van een uitlaatservice kunt u naar onze agenda gaan, dat is snel en gemakkelijk!

Dagopvang

Bij een dagopvang komt uw hond naar onze locatie. Hier zit uw trouwe viervoeter in een huiselijke omgeving en krijgt uw hond alle liefde en aandacht die hij/zij nodig heeft. Er zijn minimaal twee speelkameraadjes aanwezig, uw hond kan dus lekker spelen naar zijn of haar wensen. Uw hond wordt 3 á 4 keer uitgelaten, dit hangt af of de hond in de ochtend al uitgelaten is en hoe laat de hond opgehaald wordt. Bij een dagopvang moet de hond volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn. Voor het boeken van een dagopvang kunt u contact met ons opnemen.

Halve Dagopvang

Bij een halve dagopvang kan de hond naar ons toekomen of ik kom naar u toe. Bij een halve dagopvang wordt de hond een halve dag aan zijn behoeftes gedaan. Bij een halve dagopvang kan de hond bijvoorbeeld van 9:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 17:00 worden opgevangen. Bij een halve dagopvang moet de hond volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn.

Logeren bij ons

Bij Logeren bij ons komt uw hond(en) hierheen en worden ze hier verzorgt. Het enige wat u mee hoeft te geven/nemen is het paspoort/vaccinatie boekje, een eventuele mand of bench, de riem en het voer voor de komende dagen dat de hond komt logeren. Uw hond verblijft in een huiselijke omgeving en wordt bij logeren elke dag minimaal 4 keer uitgelaten. Ook zijn er twee speelkameraadjes in huis, waardoor uw viervoeter lekker plezier kan maken. Bij logeren moet de hond volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn. Voor het boeken van een logé kunt u contact met ons opnemen.

Logeren aan huis

Bij logeren aan huis blijft uw hond(en) thuis en kom ik naar u toe. Hierbij kunt u mij uitleggen waar alle spullen liggen die de hond nodig heeft tijdens de vakantie ( De riem en het voer ) en waar de paspoort/vaccinatie boekje ligt. Bij logeren moet de hond volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn.

Advies bij aanschaf pup of hond

Bij advies geven voor een pup of hond aan te schaffen kunt u mij om hulp vragen. Ik kom naar u toe om te kijken wat uw wensen zijn voor de hond. Dan ga ik kijken welke rassen erbij u passen. Hiermee maak ik een bestand aan en word dit naar u gestuurd als u een ras heeft uitgekozen help ik u met zoeken naar een goede fokker. Daarna kunt u eventueel een puppytraingen bij mij starten zodat u in een privé les een band kan leren scheppen met uw hond.

Wilt u nou geen pup maar een oudere hond? Dat kan ook natuurlijk dan kom ik u helpen naar het uitzoeken van het perfecte ras wat bij u past. Daarna ga ik kijken wat er allemaal beschikbaar is.

Trainingen

Puppytrainingen:

De puppytrainingen zijn van 7 weken tot 6 maanden. Met deze training is het de bedoeling de basis te maken voor de pup zijn gehoorzaamheid en de band tussen de pup en eigenaar sterker te maken. Bij de trainingen moet de hond volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn.

Gehoorzaamheid basis:

De gehoorzaamheid training is vanaf 6 maanden. Hierbij gaan we kijken wat de hond eventueel al kan en wat de behoeftes zijn van de eigenaar wat u met de hond wilt bereiken. Bij de trainingen moet de hond volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn.

Probleemgedrag training:

Probleemgedrag training kan vanaf iedere leeftijd. Vindt u dat uw hond een probleem vertoont? Dan kunnen wij er samen naar kijken in de trainingen hoe wij het probleem gaan aanpakken door middel van oefeningen. Bij de trainingen moet de hond volledig ingeënt zijn en niet ziek zijn.

Voor het plannen van een training kunt u contact met ons opnemen.


%d bloggers liken dit: